Jennifer's beauty Essence

Wenkbrauw specialist

De vorm van je wenkbrauwen kan enorm veel doen met de uitstraling en uitdrukking van je gezicht.

Daarom is het erg belangrijk dat het modelleren van de wenkbrauwen professioneel en nauwkeurig gebeurt.

Jennifer heeft jarenlange ervaring met wenkbrauwen en vindt dan ook de beste vorm wenkbrauwen voor ieder gezicht. Zo kan je de beste versie van jezelf worden!

Jennifer's beauty Essence

Wenkbrauwen modelleren

Jennifer hanteert verschillende methoden bij het modelleren van wenkbrauwen:

 • Threading
  Threading is een Oosterse methode om de wenkbrauwen te laten shapen met behulp van touw. Het is een speciale techniek waarbij de haartjes door een draaiende beweging van het touw worden uitgetrokken, zonder dat hierbij wax of hars gebruikt hoeft te worden. Threading zorgt ervoor dat de haartjes met wortel en al worden verwijderd en dus minder snel terug groeien. Een ander voordeel van deze methode is dat zelfs de fijnste en dunste haartjes kunnen worden verwijderd.

 • Wenkbrauwen harsen
  Harsen zorgt voor strakke lijnen en een sterke accentuering van de wenkbrauwen. Het is een snelle ontharingsmethode om de wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen die bij je gezicht past. Doordat de haren met wortel en al worden verwijderd, heb je een langdurig resultaat en komen de haartjes dunner terug.

 • Wenkbrauwen epileren met pincet
  Veel vrouwen epileren hun wenkbrauwen zelf met een pincet, maar het kan moeilijk zijn om dit goed te doen. Hiervoor moet je weten wat voor vorm wenkbrauwen bij jouw gezicht past en bovendien is het een heel precies werkje. Door Jennifer wordt de perfecte vorm voor je gelaat bepaald en worden je wenkbrauwen professioneel geëpileerd voor het beste resultaat.

 

Jennifers-beauty-essence_wenkbrauwen-1
Jennifers-beauty-essence_wenkbrauwen-2

Jennifer's beauty Essence

Wenkbrauwen verven

Naast het modelleren en epileren van wenkbrauwen, kan je ook je wenkbrauwen laten verven. Dit kan met normale verf of met henna.

HENNA BROWS

Brow henna is een product op basis van Indiase henna. Daar zijn kleurpigmenten aan toegevoegd om de henna mooie lichte tot donkerbruine kleuren te geven.

Henna brows zijn super populair en dat is niet zo vreemd. Met deze speciale wenkbrauwverf krijg je namelijk hele strakke en vollere wenkbrauwen doordat de huid wordt meegeverfd. Hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op je huid. Hoelang het effect op de huid blijft, hangt van een aantal factoren af. Op een vette huid verdwijnt het resultaat doorgaans sneller. Net als dat make-up eerder van een vette huid verdwijnt. Hierdoor zal het resultaat op de huid lichter beginnen te worden tussen de 5 en 12 dagen.

Ook als je veel reinigingsproducten gebruikt voor de wenkbrauwen, vervaagt het effect eerder. Hoelang je er plezier van heeft, verschilt dus per persoon. Mijn advies om er zo lang mogelijk plezier van te hebben, is daarom ook om de wenkbrauwen zo min mogelijk te reinigen en nat te maken.

Ook adviseer ik om de avond of ochtend van tevoren, thuis de wenkbrauwen te scrubben. Hierdoor zal het resultaat ook langer blijven.

 • WENKBRAUWEN EN WIMPERS vanaf € 10

  Modelleren wenkbrauwen en verven

 • HENNA BROWS € 45

  Voor mooi gestylde wenbrauwen zonder hier iedere ochtend eerder voor uit bed te komen. Kom langs om ze perfect in model te krijgen en door ze te laten verven met Henna voor een langdurig resultaat.

 • ONTHARING: TREADING (MET TOUW) vanaf € 5

  Professionele ontharingen inclusief voorbereiding en luxe afwerking.

 • ONTHARING: HARS vanaf € 5

  Professionele ontharingen inclusief voorbereiding en luxe afwerking.

Jennifers-beauty-essence_wenkbrauwen-3
Jennifers-beauty-essence_wenkbrauwen-4