Jennifer's beauty Essence

Cosy care Beauty pakket

Dit pakket is heerlijk om cadeau te geven of te ondergaan in deze koude wintertijd. Het bevat een aantal elementen om je helemaal op en top te laten verzorgen.

Je krijgt een pedicure behandeling net zoals in een luxe Spa resort. De huid, nagels en nagel riemen van de voeten worden grondig verzorgd.

Tijdens de super uitgebreide gezichtsbehandeling laten we de voetpakking zijn werk doen, om eventuele droge wintervoetjes goed te hydrateren en te verwarmen.

Jennifer's beauty Essence

Inhoud pakket

Gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling is inclusief het weghalen van eventueel overtollige gezichtshaardjes dmv een techniek met draad. Ook worden de wenkbrauwen mooi in vorm gebracht en is het optioneel mogelijk om de wenkbrauwen en wimpers te verven indien nodig.

Gezichtsmasker

Een “custom made” facial met alleen de meest pure en biologische ingrediënten waar jij en je huid echt blij van worden. Natuurlijk met een onvergetelijke massage van gezicht, nek, schouders, decolleté, armen en handen.

Massage voetpakking

Bij het afsluitings-ritueel van de behandeling wordt de voetpakking nog even heerlijk in gemasseerd.

Je gaat naar huis met een compleet warm, cosy gevoel. Nagenietend van dit ultieme wellness gevoel voel je je mooi en verzorgd voor de komende periode.

Jennifers-Beauty-Essence_gezichtsbehandeling-5

Jennifers Beauty Essence

Introductie aanbieding

Onze pakketten zijn altijd aan te vullen met extra behandelingen.

Cosy Care Beauty Pakket

€ 150