Jennifer's beauty Essence

Deep Tissue massage

De massage die we hier veel in het instituut toepassen, is de beste massage om je lichaam weer in balans te brengen.

Heb je veel stress, zorgen, angst, ongerustheid of frustratie, of zit je gedurende een langere tijd in een slechte houding? Dan ben je onopgemerkt je spieren aan het verkrampen! 

Ook kun je last krijgen van bindweefsel door lange autoritten of gebrek aan beweging. Hiervan kun je spierknopen, spierpijn of stijfheid ervaren. 

Indien je hier last van hebt, is het de moeite waard om het bindweefsel met een deep tissue massage los te masseren, zodat er weer meer ruimte vrijkomt en je spieren soepeler worden.

Jennifers-beauty-essence_blocks_6

Jennifer's beauty Essence

Krachtige massagevorm

Een deep tissue massage is een krachtige massagevorm die een diepe en zeer brede uitwerking heeft op het lichaam.

Tijdens deze massage in onze praktijk in Maaseik gaat de aandacht naar de spieren, maar ook vooral naar het bindweefsel dat zich tussen en rondom je spieren vormt. 

Er zal dieper gewerkt worden dan bijvoorbeeld bij een ontspanningsmassage, hierdoor wordt de energiestroom geoptimaliseerd en stress en spanning zal sterk verminderen. 

Natuurlijk houden we altijd in de gaten of de massage niet te intens of pijnlijk is. Er zal een diep gevoel van ontspanning optreden tijdens en na de massage.

Jennifer's beauty Essence

Gezondheidsvoordelen

Wanneer spieren continu verkrampt zijn, is de bloedsomloop en zuurstof plaatselijk geblokkeerd.

Door middel van deze massage wordt dit opgelost. Ontstekingen en emotionele spanning kunnen littekenweefsel en verklevingen veroorzaken.

De deep tissue massage heeft als doel dit los te maken. Verder kan de massage bijdragen aan het herstel en voorkomen van sportblessures. Ook voor mensen met chronische stress is de massage aan te raden. Hierbij kunt u denken aan hoofdpijn, gespannen spieren, pijnlijke schouders, stijve nek, etc. De deep tissue massage geeft over het algemeen een grote verlichting van deze klachten.

Na de massage is het aangeraden om meer water te drinken. Er zullen opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water drinken helpt uw lichaam om de afvalstoffen kwijt te raken.

Jennifers-beauty-essence_blocks_8

Jennifer's beauty Essence

Onze deep tissue massage pakketten

45 minuten

€ 60

60 minuten

€ 80