Jennifer's beauty Essence

Over Jennifer

Ik ben Jennifer Schins, trotse mama van mijn dochter Inanna en 2 kees hondjes.

Al van jongs af aan heb ik altijd iets met de verzorging van huid, haar en make-up gehad. En was de liefde voor paarden en de paardensport een passie voor mij.

De reden van ons bestaan als mens heeft mij altijd al geboeid en ik heb mij daar doorheen de jaren veel in verdiept en blijf ik mij iedere dag op spiritueel gebied ontwikkelen. 
 
Na mijn zwangerschap heb ik de knoop doorgehakt en wist ik zeker welke richting ik op wilde gaan: De weg van schoonheid en gezondheid.
 
Ondertussen heb ik al 14 jaar mijn eigen schoonheidssalon en heb ik ook vele jaren gewerkt bij de Natuurgeneeskundige Praktijk van Peter Paulissen, waar ik zeer veel inspiratie en ervaring heb opgedaan op het gebied van gezondheid. Zowel op fysiek, mentaal en geestelijk gebied en dit hoe alles te benaderen op een holistische en natuurlijke manier, zoals met massage, acupunctuur en voedingssupplementen. Maar vooral wat het stuk bewustwording van jezelf en hoe energie werkt in al zijn facetten, kan betekenen voor jezelf en de gezondheid heeft me erg gefascineerd. 
 
Door het bundelen van beide expertises, zowel op uiterlijk als innerlijk gebied, is er een fusie ontstaan die meer mogelijkheden en bredere resultaten geeft, met als doel: een complete benadering van schoonheid, gezondheid én welzijn aan te bieden in mijn instituut in Kessenich.
 
Want als je gezond bent en lekker in je vel zit, straal je! En andersom! 
 
Het is allemaal met elkaar verbonden.
Jennifers-Beauty-Essence_gezichtsbehandeling-5

Jennifer's beauty Essence

Beauty en health

We hebben hier in het instituut in Kessenich alles in huis om je veel beter in je vel te laten voelen.

In samenwerking met mijn gespecialiseerde collega, biedt het instituut verschillende opties aan waaronder: acupunctuur, (sport) massages, Chinees medisch advies, bodyscanning en nog veel meer…

Verder hebben we voor elk huidprobleem een oplossing d.m.v luxe Beauty Treatments die in de meest luxueuze spa’s ter wereld worden aangeboden.

Hoogwaardige producten

Een verzorgd voorkomen is één van de meest elementaire basisprincipes om een zo aangenaam mogelijk leven te leiden. Daarom werk ik samen met hooggewaardeerde beautyproducten zoals: Gerard’s Cosmetic Culture en Bellapiere Mineral Make-up.

Deze producten bevatten een zeer hoog percentage werkstoffen en zijn volledig natuurlijk, zonder schadelijke ingrediënten.