Jennifer's beauty Essence

Gezichtsbehandeling

Wat heeft je huid vandaag nodig? Onze all-inclusive gezichtsbehandelingen worden aangepast naar de behoeften van jouw huid.

Elke behandeling is inclusief een heerlijke en onvergetelijke massage van decolleté, schouders, nek en gezicht en wordt steeds samengesteld met een gepersonaliseerde cocktail van ingrediënten en behandelmethoden op basis van wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Jennifer's beauty Essence

Hoe kunnen wij helpen

Huidverbeterende behandelingen

Onze unieke en luxueueze behandelingen, gericht op huidverbetering en huidverjonging van het gezicht, zijn altijd gebaseerd op je specifieke huidconditie en eventuele probleempunten.

Bovendien werken wij alleen met hoogwaardige, natuurlijke en biologische producten. Dit betekent dat onze producten geen schadelijke ingrediënten of hypoallergenen bevatten en niet op dieren zijn getest

 

Gezichtsbehandelingen

Elke gezichtsbehandeling is gepersonaliseerd naargelang je huidtype en/ of huidprobleem en word opgebouwd uit:

Reiniging, peeling, diepte reiniging, serum, massage, masker en als afsluiting een dag of nacht verzorging. 

Ook kan je behandeling eventueel aangevuld worden met ontharen van gezichtshaartjes, in model brengen van wenkbrauwen en  eventueel verven van wimpers en wenkbrauwen, een uitbreiding op de massage en bijvoorbeeld een dag-make-up.

 

Voor welke huidproblemen kan je bij ons terecht?

Je kunt bij ons met ieder huidprobleem terecht. Wij bieden altijd een behandeling op maat, want iedere huid is uniek. Huidproblemen waarbij wij onder andere kunnen helpen zijn:

Jennifers-Beauty-Essence_gezichtsbehandeling-5

Jennifers Beauty Essence

Onze pakketten

Onze pakketten zijn altijd inclusief massage en aan te vullen met extra behandelingen, zoals het epileren van de wenkbrauwen.

Gezichtbehandeling

€ 75

Huidverbetering

€ 85

Huidverjonging

€ 85 / 95

Jennifers Beauty Essence

Alle gezichtsbehandelingen

 • Basis Gezichtsbehandeling (60 min) € 75

  Deze behandeling geeft een onmiddellijk stralend effect, zorgt voor een stevige, compacte huid. Aangepast naargelang het huidtype is het de perfecte basisbehandeling.

 • Absolution Peau Nette (60 min) € 75

  Detox behandeling met intensieve, afvoerende massagetechnieken. Speciaal geschikt voor de huid met onvolkomenheden om deze weer in optimale conditie en balans te brengen.

 • Absolution Peau Calme (60 min) € 75

  Een herstellende, kalmerende behandeling die de natuurlijke barrière van de huid herstelt en de ongemakken van een reactieve huid – jeuk, roodheid, strak gevoel en irritatie verzacht.

 • Absolution Glow Treatment (75-90 min) € 85 / 95

  Een herstellende, kalmerende behandeling die de natuurlijke barrière van de huid herstelt en de ongemakken van een reactieve huid – jeuk, roodheid, strak gevoel en irritatie verzacht.

 • Pure Sense (70 min) € 75

  Met dit specifieke “7 acties” systeem werken we aan een gladde huid en een gebalanceerde talgproductie. Acné: oneffen huid, verwijdde poriën, puistjes en comedonen verdwijnen. Kuur van 5 sessies: € 275 incl. cheque à € 50

 • Vitaminic Mask (70 min) € 75

  Ideaal voor de doffe, gestreste huid, met verlies aan stevigheid. De krachtige samenstelling van vitaminen stimuleren de natuurlijke aanmaak van Elastine, Collageen en Hyaluronzuur. En neutraliseren snel de schadelijke invloed van vrije radicalen. Hierdoor wordt je huid extreem verkwikt, stralend, soepel, stevig en glad.

 • Black Velvet Mask(70 min) € 85

  Dit zwarte masker welke verrijkt is met het prebiotische Actibiome en het hoogst anti-oxiderende Oxyresveratrol met opnieuw compact makende, gladmakende en tonus verbeterende werking voor de weefsels. De prebiotische werking gaat de microbiota van de huid in balans brengen en verbeteren, zodoende zullen alle natuurlijke functies van de huid een boost krijgen en van nature beter functioneren. De huid is duidelijk stralender en gladder, de teint is uniformer en de weefsels zijn in diepte verstevigd.

 • Re-white Age Control(70 min) € 75

  Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten buitengewoon. De weefsels worden in de diepte van zuurstof voorzien, de hydratatie wordt verhoogd, vlekken zijn geminimaliseerd en er wordt een zichtbaar globaal verjongend effect verkregen. De oplossing voor een direct meer egale en stralende teint en een jongere frisse en stralendere huid. Kuur van 5 sessies € 290 incl. cheque à € 50

 • Gold Infusion Face(70 min) € 85

  De inwerking van goud herstelt huidschade veroorzaakt door schadelijke invloeden zoals zonnestralen of koude tijdens de winter. Actieve ‘high performance’ ingrediënten verzachten, voeden, vullen en verstevigen de huid. Rimpels en expressielijntjes worden vervaagd. Het bladgoud zorgt voor een stralende, fluweelachtige huid en een jongere look.

 • Matricol Restore (70 min) € 95

  Gerard's meest verfijnde anti-age behandeling met een bio-matrix van collageen in zijn puurste en meest geconcentreerde vorm. Marine Collageen heeft buitengewone hydraterende eigenschappen; plus, geeft het de huid stevigheid en verfrissing door onmiddellijk zichtbare tekenen van veroudering te elimineren. Resultaten : de huid is compacter, steviger, gelift en perfect gehydrateerd; rimpels zijn zichtbaar verminderd.