Jennifer's beauty Essence

Gezichtsbehandeling

Wat heeft je huid vandaag nodig? Onze all-inclusive gezichtsbehandelingen worden aangepast naar de behoeften van jouw huid.

Elke behandeling is gepersonaliseerd met een ampul, serum en masker op basis van wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Om de beste versie van jezelf te kunnen worden, is een gezonde en verzorgde huid dus enorm belangrijk. Jennifer’s Beauty Essence is dé specialist in huidverbetering voor het gezicht in Maaseik en omstreken.

Jennifer's beauty Essence

Hoe kunnen wij helpen

Het nut van een gezichtsbehandeling

Onze huid is ons grootste orgaan, dus deze verdient alle aandacht en verzorging die het nodig heeft. Vooral in het gezicht, waar de huid misschien wel het beste zichtbaar is. Je kan enorm veel aflezen aan de conditie en toestand van iemands huid. Je kan zien of iemand vermoeid, gestrest of juist energiek en gezond is. Daar komt nog bij dat wat je uitstraalt, invloed heeft op hoe je van binnen voelt. Als je je bewust bent van je onrustige huid, gedraag je je hoogstwaarschijnlijk ook minder zelfverzekerd en meer introvert.

Huidverbeterende behandelingen

Jennifer’s Beauty Essence staat ervoor dat elke vrouw de beste versie van zichzelf kan en mag zijn. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen om iedere vrouw te laten stralen! De behandelingen, gericht op huidverbetering van het gezicht, zijn altijd gebaseerd op je specifieke huidconditie en eventuele probleempunten. Bovendien werken wij alleen met hoogwaardige, natuurlijke producten. Dit betekent dat onze producten geen schadelijke ingrediënten of hypoallergenen bevatten en niet op dieren zijn getest.

Voor welke huidproblemen kan je bij ons terecht?

Je kunt bij ons met ieder huidprobleem terecht. Wij bieden altijd een behandeling op maat, want iedere huid is uniek.
Huidproblemen waarbij ik onder andere kan helpen zijn:

 • Verslapping van de huid
 • Rimpels en expressielijntjes
 • Pigmentvlekjes
 • Roodheid
 • Acné en acnélittekens

Wat heeft jouw huid vandaag nodig?

Onze all-inclusive gezichtsbehandelingen worden altijd aangepast naar de wensen en noden van je huid. Elke huid is uniek, daarom wordt er voor elke huidtype een gepersonaliseerd huidplan opgemaakt zodat je kan genieten van de juiste producten.

Jennifers Beauty Essence

Onze pakketten

Onze pakketten zijn aan te vullen met extra behandelingen, zoals het epileren van de wenkbrauwen.

Essentials

€ 55

Huidverbetering

€ 65

Anti-Aging

€ 75

Jennifers Beauty Essence

Alle behandelingen

 • ESSENTIAL FACE REGIME (60 min) € 52,50

  Deze behandeling geeft een onmiddellijk stralend effect, zorgt voor een stevige, compacte huid. Aangepast naargelang het huidtype is het de perfecte basisbehandeling.

 • LIFT INTENSE (70 min) € 62,50

  Lift de huid bij eerste tekenen van veroudering: het stimuleert de aanmaak van Elastine en Collageen waardoor ook de jongere huid onmiddellijk en langdurig de nodige anti-stress en verfriste, stevige uitstraling krijgt.

 • PURE SENSE (70 min) € 62,50

  Met dit specifieke “7 acties” systeem werken we aan een gladde huid en een gebalanceerde talgproductie. Acné: oneffen huid, verwijdde poriën, puistjes en comedonen verdwijnen. Kuur van 5 sessies: € 275 incl. cheque à € 50

 • CALM SENSE (60 min) € 55,50

  Oplossing bij couperose en roodheden. Directe verlichting bij jeuk, stekend en branderig gevoel. Helpt de huid diep te hydrateren en te kalmeren. Herstel van een natuurlijke, gezonde huidskleur. Kuur van 4 sessies: € 214 incl. cheque à € 40

 • VITAMINIC MASK (70 min) € 62,50

  Ideaal voor de doffe, gestreste huid, met verlies aan stevigheid. De krachtige samenstelling van vitaminen stimuleren de natuurlijke aanmaak van Elastine, Collageen en Hyaluronzuur. En neutraliseren snel de schadelijke invloed van vrije radicalen. Hierdoor wordt je huid extreem verkwikt, stralend, soepel, stevig en glad.

 • EYE MASK (40 min) € 45,50

  Ideaal voor de doffe, gestreste huid, met verlies aan stevigheid. De krachtige samenstelling van vitaminen stimuleren de natuurlijke aanmaak van Elastine, Collageen en Hyaluronzuur. En neutraliseren snel de schadelijke invloed van vrije radicalen. Hierdoor wordt je huid extreem verkwikt, stralend, soepel, stevig en glad.

 • BLUE MASK (80 min) € 68,50

  SHOCK LIFTEND EFFECT! Dit beauty geheim is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid met duidelijke tekenen van veroudering zoals verslapping van o.a wangen en contour. Het verbetert en herstelt de stevigheid van het bindweefsel, modelleert opnieuw de jukbeenderen, lift en verstevigt het gelaatscontour. De huid ziet er zichtbaar compacter, verstevigd en verjongd uit.

 • RE-WHITE AGE CONTROL (70 min) € 60

  Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten buitengewoon. De weefsels worden in de diepte van zuurstof voorzien, de hydratatie wordt verhoogd, vlekken zijn geminimaliseerd en er wordt een zichtbaar globaal verjongend effect verkregen. De oplossing voor een direct meer egale en stralende teint en een jongere frisse en stralendere huid. Kuur van 5 sessies € 290 incl. cheque à € 50

 • GOLD INFUSION FACE (70 min) € 69,50

  De inwerking van goud herstelt huidschade veroorzaakt door schadelijke invloeden zoals zonnestralen of koude tijdens de winter. Actieve ‘high performance’ ingrediënten verzachten, voeden, vullen en verstevigen de huid. Rimpels en expressielijntjes worden vervaagd. Het bladgoud zorgt voor een stralende, fluweelachtige huid en een jongere look.

 • PEELING LUMINIOUS LIFT (70 min) € 75

  Deze medisch geïnspireerde cosmetische behandeling biedt resultaten die vergelijkbaar zijn met micro-dermabrasie, zonder het veroorzaken van onaangename en onaantrekkelijke allergische reacties. Vanaf de eerste toepassing is de huid stalend en de teint egaler. Ouderdomsvlekken en imperfecties zijn zichtbaar verminderd. De huid is geregenereerd, gladder, stralender en de gezichtscontouren worden maximaal herstelt. Kuur van 5 sessies € 295 incl. cheque à € 50