Jennifer's beauty Essence

Visagie

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Of wil je er tiptop uitzien voor een bijzondere gelegenheid?

Op de grote dag wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien. Visagie kan enorm veel doen voor het totaalplaatje.

Je wilt er perfect uitzien, maar wel je natuurlijke uitstraling behouden? Dan ben je bij Jennifer’s Beauty Essence aan het juiste adres om je bruidsmake-up naturel in Maaseik te laten aanbrengen. 

Wij zijn gespecialiseerd in professionele visagie voor bruiloften, speciale gelegenheden en fotoshoots, zonder afbreuk te doen aan uw natuurlijke schoonheid. Wij zorgen ervoor dat je stralend verschijnt!

Jennifer's beauty Essence

Professionele make-up voor jouw moment

Professionele make-up

Jennifer werkt met make-up van Bellápierre Cosmetics. Dit merk kenmerkt zich door natuurlijke ingrediënten, de producten bevatten dus geen giftige stoffen of parabenen en zijn volledig diervriendelijk.

De ingrediënten van deze make-up bestaan uit 100% mineralen. Hierdoor wordt de huid niet afgesloten en dus is deze make-up niet schadelijk voor de huid. Mineralen werken zelfs verbeterend voor ieder huidtype.

Een goede verzorging van de huid is heel belangrijk, ook als het make-up betreft. Deze producten hebben een hoge pigmentatie waardoor alle make-up goed blijft zitten, een touch-up is vaak niet eens nodig. Zelfs oogschaduw blijft perfect op z’n plek.

Natuurlijke look

Houdt je de bruidsmake-up naturel, dan zullen altijd je beste kenmerken benadrukt worden. De focus wordt gelegd op uw mooiste features.

Imperfecties worden op natuurlijke wijze weggewerkt, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan je persoonlijke kenmerken en natuurlijke schoonheid. Dit resulteert altijd in een sprekende en stralende uitstraling.

Mocht je specifieke wensen hebben wat betreft de make-up, dan kan je dit uiteraard altijd aangeven. Alles is mogelijk!

 • MAKE UP TOUCH UP € 15

  Touch up na behandeling

 • DAG MAKE UP € 35
 • AVOND / GALA MAKE UP € 65
 • BRUIDS MAKE UP € 150

  incl. proef make up

 • FOTOSHOOT € 65

  Prijs per model

Jennifers-beauty-essence_bruidsmake-up-1
Jennifers-beauty-essence_bruidsmake-up-2