Jennifer's beauty Essence

(Plasma) Glow Therapie

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Jennifer's Beauty Essence nu exclusieve door ons ontworpen PRP-behandelingen aanbiedt, die de grenzen van huidverbetering en verjonging verleggen.

Onze Glow therapie is een innovatieve, volledig natuurlijke methode om de huid optimaal te regenereren, met behulp van ons nieuwe apparaat voor collageen-inductietherapie.

Optioneel kan dit worden gecombineerd met het “eigen” PRP (bloedplasma) van de cliënt, verkregen door een bloedafname uitgevoerd door een gecertificeerde verpleegkundige in ons instituut tijdens de behandeling.

Plasma Glow Therapie
Plasma Glow Therapie

Jennifer's beauty Essence

Glow Therapie

Ervaar een verjongende gezichtsbehandeling die begint met een diepgaande reiniging en desinfectie van de huid.

De collageenproductie wordt gestimuleerd met behulp van de Dermapen collageen-inductietherapie. Een ontspannende lymfemassage helpt bij het afvoeren van toxines en het bevorderen van een gezonde doorbloeding.

Vervolgens wordt uw huid verzorgd met een DNA-vernieuwend masker en een regenererende oliebehandeling voor een stralende, jeugdige teint.

Jennifer's beauty Essence

Plasma Glow Therapie

Bij de Plasma Glow therapie wordt bloedplasma gebruikt om een op maat gemaakte behandeling te bieden, die uniek is voor elke cliënt.

Onze gediplomeerde verpleegkundige neemt vier buisjes bloed af, waaruit vervolgens het PRP (bloedplasma) wordt gescheiden door middel van centrifugatie.

Na een grondige reiniging en desinfectie van de huid, wordt de collageenproductie gestimuleerd met behulp van de Dermapen collageen-inductietherapie.

Het verrijkte PRP (bloedplasma) wordt vervolgens aangebracht op de huid voor maximale regeneratie. Geniet daarna van een DNA-vernieuwend masker, een ontspannende lymfemassage en een verzorgende oliebehandeling voor een stralende en jeugdige teint.

Plasma Glow Therapie
Plasma Glow Therapie

Jennifer's beauty Essence

(Plasma) Glow resultaten

Bij normaal dagelijks gebruik wordt slechts 0,03% tot 3% van de werkzame stoffen in crèmes, serums en andere producten door de huid opgenomen. Na een collageen-inductie behandeling kan dit echter toenemen tot 3000%.

Na 4 tot 6 weken na de eerste Plasma Glow Therapie behandeling zullen tekenen van veroudering en huidaandoeningen aanzienlijk verbeteren, zoals:

Optimale resultaten worden bereikt met een reeks behandelingen, mogelijk meerdere sessies kort na elkaar. Het benodigde aantal behandelingen en de meest geschikte aanpak variëren per individuele huidconditie.
 
Tijdens het eerste uitgebreide intakegesprek passen we het behandelplan volledig aan op jouw wensen en huidbehoeften voor een gepersonaliseerd plan.

Jennifer's beauty Essence

Voor- en nabehandeling

Voor een optimaal resultaat bij de Glow Therapie is het belangrijk enkele punten in acht te nemen. Dit minimaliseert mogelijke huidreacties en maximaliseert de effecten.
Het is essentieel om zowel voor als na de (Plasma) Glow therapie de juiste zorg te bieden om optimale resultaten te behalen. Goede voorzorg bereidt de huid voor op de behandeling, terwijl nazorg helpt bij het maximaliseren van de effecten en het bevorderen van het herstelproces.
 
Klik op de onderstaande knoppen voor meer informatie over de aanbevolen voor- en nazorgpraktijken voor de (Plasma) Glow therapie.
Plasma Glow Therapie

Jennifer's beauty Essence

(Plasma) Glow therapie tarieven

Glow Therapie

€ 150

Plasma Glow Therapie

Introductieprijs t/m mei. Normaal € 220

€ 180