Word de beste versie
van uzelf!
Contact

Wimpers laten liften in Gulpen-Wittem

Naast een mooie huid, zit natuurlijke schoonheid ‘m in de details. Wij bij Jennifer’s Beauty Essence richten ons dan ook niet alleen op huidverbeterende behandelingen, maar ook op andere facetten op het gebied van cosmetica en uiterlijke verzorging. Denk hierbij aan de wimpers liften. Heeft u ook altijd vollere en langere wimpers gewild? Maar bent u geen fan van nepwimpers? Dan is uw wimpers laten liften in Gulpen-Wittem met de natuurlijke wimperlift van Jennifer’s Beauty Essence u op het lijf geschreven.

Natuurlijke wimperlift

Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Het grootste verschil tussen een natuurlijke wimperlift en nepwimpers is het feit dat de wimperlift met de eigen wimpers gebeurt. De eigen wimpers worden in 3 fasen gekruld.

  • Op het ooglid wordt een mal aangebracht en geplakt met een speciale huidvriendelijke lijm;
  • De eigen wimpers worden wimper voor wimper over de mal heen geplakt;
  • Op de wimpers worden in drie fases producten aangebracht waardoor deze de vorm van de mal aannemen en zo blijven staan. Ook worden de wimpers aan het einde mooi zwart geverfd voor het mooiste resultaat.

 Voordelen:

  • Het gekrulde resultaat blijft 6 tot 8 weken.
  • U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig.
  • Het voelt licht en natuurlijk aan.
  • Uw ogen lijken groter.
  • De wimperlift is totaal niet schadelijk voor uw wimpers.

 

Na de behandeling kunt u gewoon mascara of eventuele andere oogmake-up gebruiken en verwijderen. Alleen adviseer ik geen waterproof mascara meer te gebruiken.
Indien u het natuurlijke resultaat wilt blijven behouden, kunt u de behandeling na circa 2 maanden herhalen.

Afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat er bij uw gezicht past, worden de wimpers zo natuurlijk mogelijk gelift. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak waardoor ik iedereen een advies en individueel behandelingsplan kan bieden.

Contact

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 0031-622261063. Ik ontvang u graag in mijn salon in Gulpen-Wittem.

Prijzen

LASH LIFT incl. verven € 50
Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een LASH-LIFT worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Ook worden ze geverfd. Zo lijken je wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt wel tot 8 weken lang!

Schoonheid | Mooi van binnen én vanbuiten!

 Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Contact