Word de beste versie
van uzelf!
Contact

Diepe massage

Niets is fijner voor uw lichaam dan af en toe een goede, diepe en stevige massage. Een diepe massage zorgt ervoor dat uw rug- en nekklachten opgelost kunnen worden en uw spieren zich volledig kunnen ontspannen en herstellen. En dit is nodig; we leven tegenwoordig in zo’n snelle samenleving dat we soms vergeten om de nodige tijd voor onzelf te nemen, om onze vastzittende spieren voornamelijk in de rug en nek los te laten maken.

Jennifer’s Beauty Essence is gespecialiseerd in o.a. massages voor de rug en nek. Ook aan huis!

"Door de jarenlange ervaring die ik heb met masseren in een natuurgeneeskundige praktijk, onderscheid ik mij ten opzichte van normale sport- of ontspanningsmassages. En dit resulteert in dat uw rug- en nekklachten opgelost kunnen worden door deze diepe massage technieken."

Een scrubmassage voor de rug 

Tijdens de luxe wellness scrubmassage worden alle dode huidcellen verwijderd, waardoor uw huid direct zachter en gladder zal aanvoelen. Een scrubmassage is een vrij intensieve massage. Spanning die zich kan opbouwen in het lichaam, zal tijdens een scrubmassage dan ook gereduceerd worden. Dit resulteert in een ontspannen en gerevitaliseerd gevoel. Naast dat deze massage een weldaad is voor uw spieren, geeft het – door het gebruik van de beste producten - die ook in de meeste luxueuze spa’s ter wereld gebruikt worden – ook uw huid een boost.

"Tijdens het scrubben van uw huid richt ik me vooral op de rug, aangezien u hier zelf lastig bij komt. Bedenk maar zo, uw rug vormt een groot deel van uw lichaam en krijgt eigenlijk maar weinig aandacht. Bovendien is uw schouder- en nekgebied een gebied waar zich makkelijk spierspanningen kunnen opbouwen. Tijdens een scrubmassage van de rug kunt u deze spanningen loslaten en kunnen uw spieren zich ontspannen."

Prijzen:

Diepe massage 45 min € 58,50 / 60 min € 75

Scrub massage rug/nek 50 min € 75

Contact

Ik gun iedere vrouw een gevoel van luxe en comfort. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Bel 0031-622261063 of vul het online contactformulier via de website in.

 

Schoonheid | Mooi van binnen én vanbuiten!

 Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Contact