Word de beste versie
van uzelf!
Contact

Huidverbetering voor het gezicht in Gulpen-Wittem

Als uw huid er dof en grauw uitziet, straalt u al snel vermoeidheid uit. Als uw huid er daarentegen stevig en gezond uitziet, komt u veel zelfverzekerder over. Onze huid vormt zowel de basis van onze schoonheid en onze happy feeling. Om de beste versie van uzelf te kunnen worden, is een gezonde en verzorgde huid dus enorm belangrijk. Jennifer’s Beauty Essence is dé specialist in huidverbetering voor het gezicht in Gulpen-Wittem en omstreken.

Het nut van huidverbetering

Onze huid is ons grootste orgaan, dus deze verdient alle aandacht en verzorging die het nodig heeft. Vooral in uw gezicht, waar uw huid misschien wel het beste zichtbaar is. U kunt enorm veel aflezen aan de conditie en toestand van iemands huid. U kunt zien of iemand vermoeid, gestrest of juist energiek en gezond is. Daar komt nog bij dat wat u uitstraalt, invloed heeft op hoe u zich vanbinnen voelt. Als u zich bewust bent van uw onrustige huid, gedraagt u zich hoogstwaarschijnlijk ook minder zelfverzekerd en meer introvert.

Huidverbeterende behandelingen

Jennifer’s Beauty Essence staat ervoor dat elke vrouw de beste versie van zichzelf kan en mag zijn. Ik ben gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen om iedere vrouw te laten stralen! De behandelingen, gericht op huidverbetering van het gezicht, zijn altijd gebaseerd op uw specifieke huidconditie en eventuele probleempunten. Bovendien werk ik alleen met hoogwaardige, natuurlijke producten. Dit betekent dat mijn producten geen schadelijke ingrediënten of hypoallergenen bevatten en niet op dieren zijn getest.

Voor welke huidproblemen kunt u bij mij terecht?

U kunt bij mij met ieder huidprobleem terecht. Ik bied altijd een behandeling op maat, want geen huid is hetzelfde.
Huidproblemen waarbij ik u onder andere kan helpen zijn:

  • Verslapping van de huid
  • Rimpels en expressielijntjes
  • Pigmentvlekjes
  • Roodheid
  • Acné en acnélittekens

Contact

Ik bied altijd persoonlijk advies op maat voor het beste resultaat wat betreft de huidverbetering voor uw gezicht. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met mij via telefoonnummer: 0031-622261063 of het online formulier.

Behandelingen & prijzen

ESSENTIAL FACE REGIME 60 min € 52,50 
Deze behandeling geeft een onmiddellijk stralend effect, zorgt voor een stevige, compacte huid. Aangepast naargelang het huidtype is het de perfecte basisbehandeling.

LIFT INTENSE 70 min € 55,50 
Lift de huid bij eerste tekenen van veroudering: het stimuleert de aanmaak van Elastine en Collageen waardoor ook de jongere huid onmiddellijk en langdurig de nodige anti-stress en verfriste, stevige uitstraling krijgt.

PURE SENSE 70 min € 62,50
Met dit specifieke “7 acties” systeem werken we aan een gladde huid en een gebalanceerde talgproductie. Acné: oneffen huid, verwijdde poriën, puistjes en comedonen verdwijnen. Kuur van 5 sessies: € 275 incl. cheque à € 50

CALM SENSE 60 min € 55,50
Oplossing bij couperose en roodheden. Directe verlichting bij jeuk, stekend en branderig gevoel. Helpt de huid diep te hydrateren en te kalmeren. Herstel van een natuurlijke, gezonde huidskleur. Kuur van 4 sessies: € 214 incl. cheque à € 40

VITAMINIC MASK 70 min € 62,50
Ideaal voor de doffe, gestreste huid, met verlies aan stevigheid. De krachtige samenstelling van vitaminen stimuleren de natuurlijke aanmaak van Elastine, Collageen en Hyaluronzuur. En neutraliseren snel de schadelijke invloed van vrije radicalen. Hierdoor wordt je huid extreem verkwikt, stralend, soepel, stevig en glad.

EYE MASK 40 min € 45,50
Ideaal voor de behandeling van de ogen. Sterke werking bij tekens van vermoeidheid, zwelling, rimpels en vroegtijdige veroudering van de oogzone.

BLUE MASK 80 min € 68,50
SHOCK LIFTEND EFFECT! Dit beauty geheim is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid met duidelijke tekenen van veroudering zoals verslapping van o.a wangen en contour. Het verbetert en herstelt de stevigheid van het bindweefsel, modelleert opnieuw de jukbeenderen, lift en verstevigt het gelaatscontour. De huid ziet er zichtbaar compacter, verstevigd en verjongd uit.

RE-WHITE AGE CONTROL 70 min € 60
Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten buitengewoon. De weefsels worden in de diepte van zuurstof voorzien, de hydratatie wordt verhoogd, vlekken zijn geminimaliseerd en er wordt een zichtbaar globaal verjongend effect verkregen. De oplossing voor een direct meer egale en stralende teint en een jongere frisse en stralendere huid. Kuur van 5 sessies € 290 incl. cheque à € 50

GOLD INFUSION FACE 70 min € 69,50
De inwerking van goud herstelt huidschade veroorzaakt door schadelijke invloeden zoals zonnestralen of koude tijdens de winter. Actieve ‘high performance’ ingrediënten verzachten, voeden, vullen en verstevigen de huid. Rimpels en expressielijntjes worden vervaagd. Het bladgoud zorgt voor een stralende, fluweelachtige huid en een jongere look.

PEELING LUMINIOUS LIFT 70 min € 75
Deze medisch geïnspireerde cosmetische behandeling biedt resultaten die vergelijkbaar zijn met micro-dermabrasie, zonder het veroorzaken van onaangename en onaantrekkelijke allergische reacties. Vanaf de eerste toepassing is de huid stalend en de teint egaler. Ouderdomsvlekken en imperfecties zijn zichtbaar verminderd. De huid is geregenereerd, gladder, stralender en de gezichtscontouren worden maximaal herstelt. Kuur van 5 sessies € 295 incl. cheque à € 50

Schoonheid | Mooi van binnen én vanbuiten!

 Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Contact